Cum să alegeți cel mai potrivit instrument RPA pentru afacerea dumneavoastră

rpa-robotic-process-automation-benefits-business-consulting-company-connections-consult

Piața actuală evoluează rapid, iar automatizarea este unul dintre cei mai importanți factori, având în vedere aplicabilitatea sa într-o gamă largă de sectoare, funcții și procese. Cu toate acestea, chiar dacă tehnologia este acum încorporată în structura muncii, există o oportunitate extraordinară de a automatiza sarcinile de rutină și repetitive. . Pe acest lucru se bazează conceptul de Robotic Process Automation – automatizarea proceselor repetitive, bazate pe reguli, cu utilizare intensivă a forței de muncă, reducerea dependenței de munca manuală și creșterea eficienței și acurateței afacerii. Implementarea roboților RPA are un potențial extraordinar de a elimina sarcinile greoaie – în ceea ce privește introducerea datelor, facturarea, gestionarea comenzilor, integrarea resurselor umane și o infinitate de alte domenii.

 

Desigur, nu este nicio surpriză că tehnologia RPA evoluează zilnic cu caracteristici și funcționalități suplimentare. Gartner a raportat că software-ul RPA este segmentul pieței globale de software pentru întreprinderi cu cea mai rapidă creștere. Se preconizează că RPA va eclipsa cloud-ul, IoT și blockchain, primind cea mai mare atenție la investiții din partea cumpărătorilor din companii care doresc să obțină eficiență operațională.

Cum alegeți platforma RPA potrivită pentru nevoile afacerii dumneavoastră? Experții noștri în implementarea automatizării proceselor robotice de la Connections Consult, un grup european inovator de companii cu o experiență de peste 17 ani, oferă îndrumările necesare pentru alegerea instrumentului RPA potrivit.

Arhitectura

Un instrument RPA bine conceput are implicații uriașe pentru orice companie. Arhitectura instrumentului de automatizare robotică depinde de locul în care doriți să folosiți această tehnologie și de cât de bine poate fi adaptată pentru îndeplinirea diferitelor sarcini În funcție de scopul instrumentului, înainte de a alege un instrument RPA adecvat, trebuie să vă asigurați că aveți abilitățile și expertiza potrivite pentru a-l utiliza, precum și cunoștințe cu privire la situațiile în care nu ar trebui să fie utilizat.

Cele mai multe instrumente RPA se bazează pe un design stratificat pentru o mai bună implementare și întreținere, ceea ce reprezintă un alt factor important de care trebuie să țineți cont atunci când selectați instrumentul RPA potrivit.

Facilitatea implementării RPA

Una dintre cele mai bune caracteristici ale tehnologiei de automatizare robotică a proceselor este implementarea ușoară, neinvazivă și compatibilitatea cu sistemele existente. Angajații ar trebui să poată indica și da click pe aplicațiile pe care le folosesc în mod normal, în timp ce un programator notează acțiunile. Nu uitați că doriți să îmbunătățiți viteza și eficiența proceselor dvs. de afaceri, motiv pentru care căutați să implementați un instrument RPA. . Din fericire, 70% dintre organizații spun că RPA îi eliberează pe angajați de sarcinile banale, îi ajută să se concentreze pe sarcini mai strategice și creative și crește eficiența cu 80%.

Gestionarea situațiilor de excepție

Modelele de învățare automată categorială estimează de obicei probabilitățile rezultatelor. Un instrument de automatizare robotică, bine conceput va detecta erorile în timpul automatizării mai rapid decât detectarea manuală. În unele cazuri, erorile necesită atenție umană și trebuie să fie direcționate către experți. O funcționalitate eficientă de tratare a excepțiilor asigură că automatizarea la locul de muncă funcționează fără probleme și fără complicații.

Integrarea RPA cu aplicațiile companiei

Un robot nu este bun pentru compania dvs. dacă nu poate obține informații din cadrul aplicațiilor dvs. din întreprindere. De obicei, acest lucru este mai ușor decât să analizați PDF-uri, fiind însă nevoie de drivere, plug-in-uri și acreditări pentru toate bazele de date, sistemele de contabilitate, sistemele de resurse umane și alte aplicații de întreprindere.

Connections Consult este o companie parteneră oficială a UiPath care instruiește roboți software folosind tehnologia RPA pe platforma UiPath. Îmbinăm dezvoltarea de software și automatizarea proceselor pentru a valorifica trifecta originală – oameni, procese și tehnologie la cea cu trei A: Automatizare, inteligență artificială și analiză. Proiectăm, arhitecturam, integrăm și livrăm soluții de afaceri digitale pentru diverse industrii. Folosim prototiparea rapidă și design thinking pentru a livra soluții inovatoare.

Suport

Întotdeauna este bine să alegeți furnizori de încredere și să vă asigurați că vi se oferă un sistem de asistență bun. Diferiți furnizori de RPA oferă diferite tipuri de asistență. Veți dori să verificați dacă furnizorul oferă asistență cu jumătate de normă, contractuală sau o echipă de asistență dedicată 24 de ore din 24 și ce fel de formare sau certificare este necesară în legătură cu funcționarea instrumentului RPA. Cele mai bune practici asigură proceduri solide de întreținere, așa că trebuie să vă asigurați și accesul la acestea.

 

Nu uitați că fiecare instrument RPA are un scop specific și nu urmează abordarea de tip „size fit”. Fiecare instrument are un scop specific și, pentru a evalua întregul potențial al unui instrument RPA, va trebui să acordați prioritate unuia sau mai multor criterii în detrimentul celorlalte și să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră. Dacă doriți să obțineți informații suplimentare, programați o întâlnire cu unul dintre experții noștri și găsiți soluția RPA potrivită pentru nevoile dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *