Serviciile noastre

Portofoliul nostru de servicii include Servicii de Automatizare, Dezvoltare Software, Digital Business Process Management și Asistență pentru Operarea Infrastructurii IT.

Oferim servicii excelente, la timp, clienților noștri valoroși.

Intelligent Integrated Automation

Îmbinăm dezvoltarea de software și automatizarea proceselor pentru a valorifica trifecta inițială – Oameni, Procese, Tehnologie – în: Automatizare, Inteligență Artificială și Analiză. Noi proiectăm, construim, integrăm și livrăm soluții digitale de afaceri pentru diverse industrii. Ne folosim de conceptul de design thinking împreună cu crearea rapidă de prototipuri pentru a oferi soluții inovatoare.

Digital Business Process Management​​​

Operăm procese de afaceri în diverse modele de servicii (creșterea personalului, servicii gestionate) și cadre de implicare ( construire – operare – transfer (BOT), proiectare – construire – operare (DBO)), valorificând CX în mai multe domenii cheie ale proceselor: F&A, Aprovizionare și Achiziții, Lanț de Aprovizionare, Resurse Umane, Marketing, Vânzări și Operațiuni comerciale și Operațiuni IT.

It infrastructure Ops

Connections ajută clienții să obțină sustenabilitate și robustețe prin gestionarea fără probleme a infrastructurii IT. Oferim management al locului de muncă digital, servicii de migrare în cloud, suport și transformare a rețelei, integrare de sisteme și administrare de aplicații.