Despre noi

Transforming Business. Digitally.

Oferim servicii excelente, la timp, clienților noștri valoroși.

Despre noi

Connections este, înainte de toate, un grup de pasionați de tehnologie. Folosim tehnologia pentru a îmbunătăți eficiența afacerii, ajutăm companiile să se dezvolte și să se digitalizeze cu ajutorul celor mai noi instrumente, pentru a face afacerile mai facile și mai sigure. Analizăm, cartografiem procesele, le reproiectăm, le optimizăm și le îmbunătățim folosind software, roboți și oameni. Ne adresăm atât întreprinderilor mici și mijlocii, cât și corporațiilor, operăm pe trei continente și încercăm să reconciliem omul cu tehnologia. Ne puteți considera consultanți, experți în tehnologie, arhitecți și prieteni. Instrumentele digitale au marele avantaj de a ajuta omenirea să își conserve creativitatea și să inițieze progresul. Ne ajută pe toți să scăpăm de rutină și de irelevanță și ne forțează creativitatea să iasă la iveală. Mai presus de toate, Connections înseamnă oameni cool îndrăgostiți de tehnologia de top.

Istoria noastră

ÎNFIINȚAREA COMPANIEI

Lansare: creștere cu 1-2 clienți de bază, dezvoltare de software și suport pentru infrastructura IT.

2005

2010

DEZVOLTAREA AFACERII

Creștere prin recomandări:

Definirea poziției pe piața locală;

Construirea practicilor.

EXTINDERE INTERNAȚIONALĂ

Începerea expansiunii internaționale (Bulgaria, Serbia, Austria, Germania, Olanda).

Consolidarea creșterii în România (250 de consultanți și venituri de 4 MLN EUR).

2016

2017

LINIA DE AFACERI RPA

Se înființează linia de afaceri Robot Process Automation.

CONSOLIDAREA PREZENȚEI INTERNAȚIONALE

Creșteți până la 500 de consultanți/FTE;

Consolidarea prezenței internaționale (20% din veniturile totale);

Continuarea investițiilor în cercetare și dezvoltare pentru susținerea serviciilor de automatizare cu instrumente tehnologice (RPA, AI, analiză big data).

2021

Ce apreciem

Afacerile se fac între oameni. Oamenii fac afaceri cu persoane pe care le plac și în care au încredere. Noi credem în construirea unor punți de încredere. În lumea ROI, KPI, OKR și IPO, este ușor să uităm de ceva atât de primordial precum încrederea. Noi depunem toate eforturile pentru a câștiga încrederea și pentru a o păstra. Este vorba de încrederea clienților și a angajaților, a partenerilor de afaceri și a societății.

Rezolvarea problemelor, gândirea critică, perseverența, adaptabilitatea și orientarea către client, toate acestea fac parte din cultura noastră și noi le numim spirit antreprenorial. Ne place să construim soluții și să livrăm rezultate, avem cultura de a înțelege și de a urma „definiția lucrului bine făcut”.

Dincolo de reziliență și robustețe, ne place și antifragilitatea. Ne adaptăm și ne transformăm sub influența șocurilor. În prezent, întreaga lume este supusă unor presiuni extreme din toate direcțiile, în timp ce noi ne educăm să trăim cu incertitudinea și să livrăm ceea ce se așteaptă de la noi. Apreciem antifragilitatea și ne dezvoltăm pe calea noastră spre a deveni un adevărat sistem antifragil.