Indicatori Bursieri | Connections Consult S.A. | Simbol: CC | Categorie: AeRO Premium | Cotatie: 7,5500 Ron | Telefon: +40 372 368 332 | Email: office@connectionsconsult.ro

Transforming Business. Digitally.​

Connections ajută companiile să își îmbunătățească procesele de afaceri cu ajutorul tehnologiei.

Suntem o companie cu o echipă specializată în tehnologie, centrată pe procese și oameni. „Vindem” ROI (Rentabilitatea Investiției) folosind transformarea digitală împreună cu diverse modele de afaceri bazate pe servicii – BPaaS, servicii profesionale, creșterea personalului și externalizarea tradițională a serviciilor.

Despre noi

Connections oferă companiilor posibilitatea de a se îmbunătăți și de a se alinia la tendințele digitale actuale, prin utilizarea instrumentelor tehnologice pentru a-și spori KPI-urile strategice și pentru a se adapta la provocările pieței globale.

Înființată în anul 2005 în București, Connections este un grup european inovator de companii de tehnologie. De-a lungul anilor, compania s-a reinventat de mai multe ori, a trecut prin diferite etape și a căpătat robustețe și maturitate. Anul 2016 a marcat primii pași ai expansiunii regionale prin deschiderea birourilor din Belgrad – Serbia și Sofia – Bulgaria.

În România, Connections operează două centre de livrare în București, alături de sediul central și mai multe birouri de reprezentare în Germania, Franța, Olanda și Arabia Saudită.

Servicii

Automatizare Inteligentă Integrată (RPA & Sw Dev)​

Îmbinăm dezvoltarea de software și automatizarea proceselor pentru a valorifica cele trei elemente inițiale – Oameni, Procese, Tehnologie – în trei A: Automatizare, Inteligență Artificială și Analiză. Proiectăm, arhitecturăm, integrăm și livrăm soluții de afaceri digitale pentru diverse industrii. Folosim prototipurile rapide și gândirea de proiectare pentru a livra soluții inovatoare.

Operațiuni de Infrastructură IT

Connections ajută clienții să obțină sustenabilitate și robustețe prin gestionarea fără probleme a infrastructurii IT. Oferim management al locului de muncă digital, servicii de migrare în cloud, suport și transformare a rețelei, integrare de sisteme și administrare de aplicații.

Managementul Proceselor de Afaceri Digitale

Operăm procese de afaceri în diverse modele de servicii (creșterea personalului, servicii gestionate) și cadre de implicare ( construire – operare – transfer (BOT), proiectare – construire – operare (DBO)), valorificând CX în mai multe domenii cheie ale proceselor: F&A, Aprovizionare și Achiziții, Lanț de Aprovizionare, Resurse Umane, Marketing, Vânzări și Operațiuni comerciale și Operațiuni IT.

Industrii pe care le deservim

Împachetarea Alimentelor

Servicii Bancare și Financiare

Tehnologie

Producție

Energie

Telecomunicații

Sănătate

Vânzări

Certificări

Pentru că ne dorim să respectăm cele mai înalte standarde de calitate pentru serviciile oferite,
Connections s-a înregistrat cu certificările ISO 9001, ISO 14001 și ISO 27001.

 

 

ISO 9001

ISO 9001 este standardul internațional care specifică cerințele pentru un sistem de management al calității (QMS).

ISO 14001

ISO 14001 este standardul internațional care specifică cerințele pentru un sistem eficient de management de mediu (EMS).

ISO 27001

Standardul ISO 27001 se așteaptă la monitorizarea, măsurarea, analiza și evaluarea sistemului de management al securității informațiilor.

TRACE

Certificarea TRACE subliniază angajamentul Connections față de transparența în tranzacțiile comerciale internaționale.

Connections în cifre

1 +
Ani de experiență
1 +
Proiecte
1 +
Clienți mulțumiți

Partenerii noștri

Conducem tehnologia pentru mărci de top.

Consiliul de administrație

Bogdan Florea

CO-CEO & FOUNDER

Radu Marcu

Co-CEO

George Nita

Intelligent Automation (RPA) Manager

Vlad Sgindar

BPM & ITO MANAGER​

Magda Cristescu

Operations Manager

Claudiu Staniloiu

CHIEF HUMAN RESOURCES OFFICER

Anca-Maria Călin

PR & MKT Manager

Satisfied customers

Oferim servicii excelente, la timp, clienților noștri valoroși.