Ești nou în Outsourcing IT? 5 Beneficii Cheie de luat în Considerare

Dacă nu ați mai externalizat până acum, s-ar putea să nu fiți încă conștient de unele dintre principalele beneficii pe care le aduce outsourcing-ul IT. Iată 5 pe care trebuie să le luați în considerare:

Reducerea costurilor
Unul dintre cele mai apreciate beneficii ale externalizării este reducerea costurilor. Prin valorificarea echipelor de outsourcing, puteți profita de numeroasele reduceri de costuri asociate cu desfășurarea activității într-o anumită țară străină – de la forța de muncă la costurile de birou. Rezultatul final este că puteți face mult mai mult, cheltuind mai puțin pentru a face această operațiune.

Specialiști la cerere
Lucrând cu o companie de outsourcing IT consacrată, puteți să profitați de abilitățile sale de resurse umane și de recrutare, la fel de mult ca și de specialiștii pe care îi angajați în cele din urmă. Acest lucru înseamnă că nu numai că veți avea la îndemână unele dintre cele mai strălucite și calitative talente, dar că veți putea să adăugați în echipa dvs. pe oricine aveți nevoie, oricând aveți nevoie.

Productivitate mai mare
Outsourcing-ul IT este o modalitate excelentă de a crește productivitatea în cadrul organizației dvs. și, în același timp, de a vă spori profitul. Având în vedere că echipele IT externalizate sunt adesea mai eficiente din punct de vedere al costurilor în comparație cu echipele interne (permițându-vă să aveți echipe mai mari pentru mai puțin) și având în vedere că IT-ul este crucial pentru productivitatea celor mai multe organizații – outsourcing-ul poate fi un factor de schimbare a jocului pentru organizațiile care îl folosesc.

Mai puține perioade de inactivitate
Un beneficiu major care vine odată cu outsourcing-ul IT este faptul că partenerul dvs. de outsourcing va fi probabil localizat într-un fus orar diferit de al dvs., rezultatul fiind un timp de nefuncționare general mai mic. De exemplu, să spunem că echipa dvs. internă din Montreal lucrează între orele 10:00 și 18:00, ora locală, iar echipa de outsourcing din Serbia lucrează între orele 8:00 și 16:00, ora lor. . Deoarece Serbia este cu 6 ore înaintea Montrealului, echipa dvs. combinată va fi activă între orele 2 AM și 6 PM, ora Montrealului, în orice zi. Acest lucru vă reduce timpul de indisponibilitate cu 50% – de la 16 ore pe zi la doar 8 ore.

Idei noi
Având în vedere că firmele de outsourcing IT sunt adesea mai mult sau mai puțin firme de consultanță care lucrează cu organizații din mai multe industrii și zone geografice diferite, acestea sunt adesea la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul IT. Odată cu aceste cunoștințe și experiență vin și idei noi care ar putea ajuta la ducerea rezultatelor IT ale organizației dvs. la nivelul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *