Cum pot beneficia companiile de petrol și gaze prin outsourcing-ul dezvoltării de software.

Companiile de petrol și gaze din întreaga lume caută din ce în ce mai mult să facă progrese cu echipele lor de software, fără a crește costurile, menținând în același timp eficiența generală. Outsourcing-ul bazat pe echipe specializate, în special în România, le permite companiilor să facă exact acest lucru.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale extinderii unei echipe de software este procesul de integrare a noilor developeri. Un motiv major de îngrijorare pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane este cantitatea mare de timp și de bani care se alocă acestui proces pentru fiecare nou angajat – de la anunțuri de angajare, la interviuri și până la pregătirea developerilor. Noi încercăm să eliminăm acest lucru prin modelul nostru de outsourcing, bazat pe preselecție și integrare rapidă. Prin preselecția developerilor disponibili pentru a fi adăugați la baza noastră de profesioniști, menținem o bază de date mare de specialiști gata de utilizare, din care clienții noștri pot alege la un moment dat – fie că abia încep să lucreze cu noi, fie că au nevoie să adauge rapid un nou specialist la o echipă existentă. De asemenea, căutăm să simplificăm procesul de integrare prin accentuarea comunicării deschise și prin oferirea unui sprijin puternic în domeniul resurselor umane și al gestionării proiectelor/echipei locale.

Așa cum am scris anterior, colaborarea cu developerii români poate fi o modalitate excelentă de a reduce costurile cu personalul, asigurând în același timp o producție de înaltă calitate. Deoarece tarifele de piață pentru dezvoltatorii de software din România sunt mai mici decât în alte părți ale lumii, iar costul local al afacerilor este destul de rezonabil în comparație cu alte țări- nu este de mirare că externalizarea în România poate fi un avantaj major pentru firmele cu sediul în anumite țări. Spunem acest lucru, deoarece România se mândrește cu o industrie tehnologică mare și în continuă expansiune, nu este deloc dificil să găsiți exact genul de developer pe care îl căutați, oricât de specializate sau cu experiență justificată ar fi cerințele dumneavoastră.

Între a obține developeri experți la un tarif avantajos și a obține cine aveți nevoie, când aveți nevoie de ei, fără munca suplimentară care vine odată cu efectuarea de runde de angajare la nivel intern – se poate spune că externalizarea dezvoltării de software în România prezintă un set unic de avantaje pentru companiile din industria de petrol și gaze. Fie că doriți să vă extindeți în mod eficient echipa de software, să reduceți costurile asociate cu dezvoltarea de software pentru a crește marjele de profit generale, sau o combinație între cele două, externalizarea în România ar putea fi calea de urmat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *