Cum să construiți o nouă echipă de dezvoltare de software. În mod simplu

Poate că ați încheiat recent o etapă de lansare, poate că elaborați un produs nou sau poate că aveți nevoie de un set suplimentar de developeri. În orice caz, trebuie să angajați developerii potriviți, la momentul potrivit, în cel mai eficient mod posibil.

Cu excepția cazului în care nu aveți deja o echipă puternică de resurse umane sau ați contractat o agenție de recrutare; probabil că runda de angajare va însemna o mulțime de muncă suplimentară pentru dumneavoastră. O alternativă este să apelați la outsourcing și, sincer, este o modalitate excelentă de a vă îndeplini obiectivele fără prea multe bătăi de cap suplimentare.

Iată de ce:
● Vă puteți concepe echipa perfectă, lăsând recrutarea, verificarea și o mare parte din procesul de integrare în sarcina partenerului de externalizare. În ciuda acestui fapt, puteți alege întotdeauna cu cine lucrați în cele din urmă. Pe scurt, beneficiați de toate avantajele colaborării cu o agenție de recrutare și chiar mai mult – fără costuri suplimentare.
● Puteți reduce costurile. În mare parte. Dacă subcontractați într-un loc precum România sau Serbia, aceste reduceri de costuri se pot adăuga la mult peste 50% din ceea ce ați cheltui dacă ați angaja local într-un loc precum SUA.
● Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la posibilitatea de a fi nevoiți să obțineți mai mult spațiu de birou sau mai multe consumabile (de exemplu, calculatoare și birouri). Atunci când apelați la outsourcing, toate acestea sunt, în general, incluse și nu presupun niciun cost suplimentar pentru dvs.
● Veți economisi timp. Adăugând la primul punct, atunci când apelați la outsourcing, puteți selecta și integra developeri verificați în prealabil care pot începe să lucreze aproape imediat. Din acest motiv, puteți avea o echipă funcțională în câteva săptămâni, în loc de câteva luni.
● Pivotarea este mai ușoară atunci când recurgeți la outsourcing . Deoarece reușiți să reduceți timpul de integrare și, de multe ori, veți avea acces la o gamă largă de developeri disponibili, puteți adăuga cu ușurință specialiști la echipa dvs. în funcție de necesități.
● Echipele de outsourcing pot acționa, în esență, ca echipe interne. Atunci când developerii dvs. outsourced sunt pe deplin dedicați să lucreze cu dvs. și când este posibil ca developerii dvs. să vină ocazional la fața locului cu doar câteva săptămâni de preaviz – nu veți observa o mare diferență între a avea o echipă outsourced sau o echipă in-house.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *