3 motive pentru care ar trebui să externalizați IT în România. Indiferent de locul în care vă aflați

Externalizarea IT are multe beneficii, iar externalizarea în România prezintă câteva avantaje unice față de unele dintre cele mai comune pe care le oferă piața – indiferent de locul în care vă aflați. Acestea fiind spuse, multe dintre aceste avantaje se reduc la locul în care vă aflați și la ceea ce doriți să obțineți.

Iată 3 motive unice pentru a subcontracta în România cu noi, pentru companii din 3 regiuni unice:

Canada
● Costurile de a face afaceri în România sunt mult mai mici decât în Canada, iar prin outsourcing la o companie ca a noastră, suntem capabili să transferăm aceste reduceri de costuri către dumneavoastră – fără a fi nevoie să sacrificați calitatea.
România este destul de apropiată de Canada, atât din punct de vedere geografic, cât și cultural. Dacă ați zbura din București dimineața, ați putea fi în Toronto sau Montreal până după-amiază, ora locală. De asemenea, România face parte din UE și are un context cultural similar cu cel al Canadei. Ca atare, nu există o mare diferență între externalizarea în România sau în Irlanda – doar costurile.
● Nu numai că suntem aproape, dar suntem și locali. Avem pe cineva în Montreal și ne gândim să înființăm o filială canadiană în următoarele câteva luni.

Asia de Est și de Sud-Est
● Având o parte din echipa dvs. stabilită în România, vă puteți transforma afacerea în una mai internațională, precum și obține acces la cea mai mare piață combinată de pe glob, Uniunea Europeană.
● Adăugând la primul punct, prin colaborarea cu o echipă internațională, veți avea acces la diferite concepte și idei care vă pot ajuta să avansați și să obțineți avantaje competitive.
● În pofida acestor avantaje, angajarea de personal în România este adesea mai puțin costisitoare decât angajarea internă, indiferent dacă vă aflați în Seul, Singapore sau Kuala Lumpur.

Australia și Noua Zeelandă
● Puteți face mai mult în fiecare zi. Începând cu luna mai, Sydney și Melbourne sunt ambele cu 7 ore înaintea Bucureștiului. Acest lucru înseamnă că echipa dvs. de IT poate funcționa, în esență, în două schimburi și poate avea o oră de suprapunere. Acest lucru înseamnă mai multă productivitate pentru dvs. și mai mult timp de lucru – fără programe nesănătoase.
● Într-un mod similar cu ceea ce am menționat despre Canada, nu există multe diferențe culturale nici între România, Australia sau Noua Zeelandă. De asemenea, în comparație cu multe alte piețe de outsourcing IT- cunoașterea limbii engleze nu este o problemă.
● Așa cum am menționat mai sus, indiferent dacă vă aflați în Asia, Australia sau în altă parte- este un avantaj imens să puteți avea acces pe teren la diferite piețe străine, iar UE se întâmplă să fie cea mai mare piață unică din lume în prezent. Lucrând cu noi în România, vă putem ajuta să obțineți acces la toată Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *