Sfaturi pentru crearea unei echipe de Outsourced In-House

Atunci când se gândesc la strategia de creștere, multe companii simt că trebuie să aleagă între a-și mări echipa internă sau a apela la un furnizor extern separat. Cu alte cuvinte, unele persoane consideră că outsourcing-ul și in-house-ul se exclud reciproc. Însă, nu mai este cazul.

Pe baza a ceea ce le oferim clienților noștri, acum este posibil să construiți o echipă de outsourcing care să fie atât de sincronizată cu echipa dvs. internă, încât, în esență, să facă parte din ea. Iată câteva sfaturi despre cum puteți face acest lucru:

● Faceți un plan pentru echipa de vis înainte de a începe să o construiți. Să spunem că trebuie să angajezi 6 agenți specializați în X- această parte este destul de ușoară. Ceea ce trebuie să faceți, de asemenea, este să vă dați seama cum poate echipa dvs. de outsourcing să vă completeze echipa internă și cum vedeți echipa dvs. de outsourcing interacționând cu echipa dvs. internă. Noi vă putem ajuta în acest sens.

● Odată ce știți ce căutați și ce ați dori să realizați, stabiliți profilul caracteristicilor și al competențelor persoanelor cu care ați dori să lucrați. Vă putem prezenta o gamă largă de candidați disponibili, preselectați în prealabil, astfel încât să puteți alege candidatul perfect pentru fiecare rol.

● Concepeți un program de lucru care să prevadă o anumită suprapunere de timp între echipa dvs. internă și echipa de outsourcing, astfel încât o echipă să poată relua de unde a rămas cealaltă în fiecare zi, iar ambele părți să fie pe deplin sincronizate.

● Vizitați-vă echipa externă sau cereți-le să vă viziteze – mai ales la început. Nu numai că întâlnirile în persoană îi pot aduce pe toți pe aceeași lungime de undă, dar pot fi excelente pentru a elimina distanțele și decalajele care pot apărea adesea în cazul externalizării.

● Armonizați direcția și managementul atât al echipei interne, cât și al celei de outsourcing. Dacă ambele echipe lucrează împreună și sunt interconectate în alt mod, este important ca ambele echipe să fie gestionate împreună și să urmeze în mare parte aceeași direcție.

Dacă urmați pașii corecți, este destul de ușor să aveți o echipă de outsourcing care acționează ca o echipă internă (în ciuda faptului că va costa mult mai puțin). Nu ezitați să ne contactați dacă doriți să aflați mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *