TechSession #52 – O seară în universul Oracle

Romanian Oracle User Group (RoOUG) organizează un nou eveniment în cadrul seriei TechSessions, menit să aducă împreună pasionații de tehnologiile Oracle.

Ediția #52, găzduită de Connections Consult, oferă utilizatorilor de produse Oracle ocazia de a explora cele mai recente noutăți în domeniul tehnologiilor Oracle alături de doi veterani ai industriei: Valentin Robu, cu 20 de ani de experiență în administrația sistemelor Oracle, și Alberto Antonie, cu o experiență de 20 de ani în proiecte Java Enterprise complexe.

Evenimentul va avea loc pe  29 februarie 2024, începând cu ora 18:00, la sediul Connections Consult, strada Buzești, Nr. 71.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, însă este necesară înscrierea prealabilă.

AGENDA EVENIMENTULUI:

18:00 – 18:15: Sosire și înregistrare participanți

O oportunitate de a cunoaște participanții și de a începe interacțiunea.

18:15 – 19:00: Valentin Robu | Noua paradigmă – GoldenGate Microservice

19:00 – 19:15: Pauză

O oportunitate de a socializa și a crea conexiuni cu profesioniști pasionați de tehnologiile Oracle

19:15 – 20:00: Alberto Antonie  | Observabilitate – baze, principii, practici eficiente în    

lumea microserviciilor, ilustrate printr-un exemplu practic.

DESPRE SPEAKERI:

Valentin Robu este un inginer Oracle cu o experiență de 20 de ani în administrare și suport. A fost programator și administrator de baze de date.

Domeniile acoperite includ soluții de replicare a bazelor de date (GoldenGate), migrare și upgrade de baze de date, Database & SQL tuning, precum și politici de backup și recuperare în situații de dezastru.

Valentin desfășoară activități de voluntariat pentru Oracle Academy, unde predă și organizează ateliere și seminarii privind tehnologiile legate de bazele de date Oracle.

Alberto Antonie este Technical Team Lead la Luxoft DXC Technology. Învățarea continuă reprezintă valoarea sa de bază, concentrându-se pe progres (mai degrabă decât pe perfecțiune) și are o abordare strategică de tip split-apply-combine.

Cu o experiență de 20 de ani în proiecte complexe Java Enterprise, a început cu un proiect ERP și a contribuit la proiecte de e-guvernare timp de 10 ani. În ultimii 7 ani, de când face parte din echipa Luxoft DXC, s-a implicat în proiecte bancare.

Alberto își asumă adesea rolul arhitect de soluții, implicându-se în gândirea arhitecturală și colaborând cu membrii echipei pentru definirea cadrului, modelelor de design și a celor mai bune practici. Scopul său este să construiască o punte între schimbarea/cererea de afaceri și soluția tehnologică și să evidențieze fiecare fază și cerință necesară pentru a face ca acea soluție să funcționeze eficient.

CUM PUTEȚI PARTICIPA:

Având în vedere numărul de locuri limitat, pentru a vă asigura un accesul la acest eveniment, vă rugăm să vă înregistrați  trimițând un email la contact@rooug.ro cu subiectul TechSession52-Inscriere și specificând:

  • Numele
  • Compania
  • Poziția în companie
  • Telefon

În situația în care numărul maxim de înregistrări este atins, selecția participantilor se va realiza ținând cont de criteriile deja cunoscute si care se pot consulta aici.

Vă invităm să vă alăturați nouă la TechSession#52 și să fiți la curent cu cele mai recente inovații din universul Oracle!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *