Connections obține autorizația pentru utilizarea echipamentelor de infrastructură 5G

Connections (AeRO Premium, simbol CC) a obținut recent autorizația pentru utilizarea echipamentelor de infrastructură 5G. Această autorizație nu numai că ne oferă noi oportunități, dar și facilitează accesul clienților noștri la cele mai avansate soluții în domeniul conectivității.

În anul 2021, România a adoptat o legislație care vizează implementarea „unor măsuri referitoare la infrastructurile informatice și de comunicații de interes național și condițiile implementării rețelelor 5G”, lege promulgată în urma unei recomandări din partea Comisiei Europene.

În cadrul legislației din România, Legea 163 din 11 iunie 2021 stabilește că `utilizarea tehnologiilor, echipamentelor și programelor software în infrastructurile informatice și de comunicații de interes național, precum și în rețelele 5G~ este permisă doar cu autorizarea din partea statului român. Astfel, autorizația obținută validează angajamentul nostru, al Connections, de a oferi servicii de calitate superioară, respectând cele mai înalte standarde tehnologice.

Cu această autorizație, Connections devine una dintre cele aproximativ 40 de companii din România care dețin această această autorizație, ceea ce ne conferă dreptul de a concura pentru proiecte complexe atât la nivel național, cât și internațional.

Acest pas important ne permite să oferim clienților noștri cele mai avansate soluții 5G, deschizând calea către o nouă fază a conectivității. Ne-am angajat să aducem cele mai avansate tehnologii, respectând standardele impuse de autoritățile competente. Ne-am angajat să aducem cele mai avansate tehnologii, respectând standardele impuse de autoritățile competente. Pe măsură ce România avansează către adoptarea infrastructurii avansate de telecomunicații, Connections se afirmă ca un actor de prim plan în conturarea peisajului digital al țării.

Cu un portofoliu vast de soluții și servicii, demonstrăm încă o dată expertiza și capacitatea noastră de a ne adapta cerințelor pieței în evoluție continuă, contribuind la inovație și dezvoltare în domeniul conectivității. Obținerea autorizației pentru utilizarea echipamentelor de infrastructura 5G reprezintă un moment important pentru noi, consolidându-ne poziția pe piață și deschizând noi orizonturi pentru inovație și dezvoltare în domeniul conectivității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *